Winkelwagen Geen producten
CategorieënOver ons

Onze liefde voor de watersport is op jonge leeftijd ontstaan. Bij Marco vanwege zijn tijd bij de Marine en bij Marieke tijdens de zeilkampen op de middelbare school. 

In 2006 werd Marco voor de eerste keer trotse eigenaar van een boot: een Waterland 700 uit 1978. Al gauw bleek dat er meer onderhoud nodig was dan aanvankelijk gedacht (waarschijnlijk herkenbaar voor de meeste bootliefhebbers) en dit resulteerde dan ook in een intensief jaar waarin alle facetten van bootonderhoud en reparatie naar voren zijn gekomen. Doordat hij alles zelf heeft uitgevoerd, werd dit uiteindelijk een zeer leerzaam traject waar hij nu nog steeds profijt van heeft. We hebben tot 2011 veel plezier gehad van de Waterland en flink wat dagen op het water doorgebracht rondom de Hollandsche IJssel.
Na de geboorte van onze zoon zijn we gaan kijken of we een boot konden vinden met een modernere uitstraling en techniek, dit is uiteindelijk de Sea Ray 240 Sundancer geworden. Deze boot leent zich perfect voor de grotere tochten en we konden ons vaargebied een stuk verder uitbreiden! Het onderhoud van de Sea Ray zit voornamelijk in het poetsen, dus ook daar kunnen we onze energie prima in kwijt!

De laatste jaren hebben we het er steeds vaker over gehad om onze tips en trucs verder uit te werken in een eigen bedrijf, vanuit onze liefde voor de watersport hebben we in 2016 Holland Boat Care opgericht.

 

* = prijzen zijn inclusief BTW
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.