Winkelwagen Geen producten
CategorieënTiel Maritiem 2018

Tiel Maritiem 2018 Tiel Maritiem 2018
Eind 2017 ontvingen wij een uitnodiging om deel te nemen aan Tiel Maritiem. Dit is een tweedaags waterevenement tijdens Pinksteren aan en in de Waal inclusief Nautische Markt. We hebben het vorig jaar zo naar onze zin gehad in Breukelen, dat we al vrij snel hadden besloten dat we zouden deelnemen.


Bepakt en bezakt vertrekken we 20 mei vroeg in de ochtend naar Tiel. Gelukkig is de markt prima bereikbaar en kunnen we op tijd starten met de opbouw van de kraam. De sfeer is goed en gemoedelijk, ook de organisatie van Tiel Maritiem staat er met plezier!

We zijn al wat handiger dan vorig jaar met het inrichten en houden zowaar tijd over om ontspannen een kop koffie te drinken met onze buren.

Gedurende de dag is er een continue loop van mensen, het is niet extreem druk en we hebben alle tijd om te praten met de bezoekers. Daar is het ons ook echt om te doen: het contact met onze mede-watersportliefhebbers. Aan het einde van de middag wordt het beduidend rustiger en beginnen we met opruimen, morgen weer een dag!

Maandag 21 mei staan we nog “getrainder” onze kraam op te bouwen, we hebben er zoveel plezier in gekregen! Onze buren van gisteren zijn er niet en we staan nu aan weerszijden naast een kraam met Oude Ambachten. De afwisseling maakt het interessant voor de bezoekers en onderling hebben we leuk contact (inclusief moeilijke puzzels). Pas in de middag begint het wat drukker te worden op de markt, daar zijn we blij mee want de ochtend was echt te rustig.

We nemen aan het einde van de dag afscheid van de organisatie, wellicht volgend jaar weer!
  Marco en Marieke     26-09-2018 10:45     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

 

* = prijzen zijn inclusief BTW
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.