Winkelwagen Geen producten
CategorieënNautiqua 2017

Nautiqua 2017 Braderie Nautiqua 2017
Het was voor ons een compleet nieuwe ervaring: meedoen aan een braderie of beurs.
Na een kleine ronde langs de velden merkten we dat de prijzen enorm hoog zijn om deel te nemen aan een groot evenement. Uiteindelijk zijn we enthousiast geworden van een kleinschalige gezellige braderie in Breukelen: de Nautiqua op de Scheendijk.

De voorpret tijdens de voorbereidingen was groot, want hoe richt je een kraam in en wat hebben we allemaal nodig? Uiteindelijk hebben we in onze woonkamer een kraam gesimuleerd en uitgedacht hoe we onze producten op een zo duidelijk mogelijke manier konden neerzetten. De standaard lengte van een vier meter lange kraam bleek toch best een aardig oppervlak J
 
Op 25 mei was het eindelijk zover! We zijn vroeg opgestaan, vanaf 8.00 uur mochten we de kraam opbouwen en het is toch nog een stukje rijden naar Breukelen.
 
Aangezien dit onze eerste braderie was, waren we op tijd vertrokken en kwamen we ruim op tijd aan om de kraam in te gaan richten. Achteraf maar goed dat we zo vroeg waren, want de stroom met busjes en aanhangwagens kwam daarna flink op gang. De Scheendijk is een redelijk smalle straat, dus wij waren heel blij dat we onze auto al tijdig hadden uitgeladen en geparkeerd.
 
 
Rond 10.30 uur begon de stroom mensen al op gang te komen. Vanwege het uitzonderlijk mooie weer is volgens de organisatie slechts de helft van de verwachte bezoekers gekomen. Wij vonden het in ieder geval voldoende drukte voor een eerste keer!
 
Gedurende de dag hebben we veel leuke contacten gelegd. Men was nieuwsgiering naar de producten en wilde graag weten waarom wij er zo enthousiast over waren.  Wij vertelden uitvoerig over onze eigen ervaringen met reinigen en beschermen van onze boot (inmiddels ook onze caravan). Door middel van praktijkverhalen (en zinvolle video’s) brachten wij onze enthousiasme over naar onze bezoekers.
 
Aan het einde van de dag reden we moe en voldaan terug naar huis. Het was een geslaagde eerste dag op de braderie en wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!
 
  Marco en Marieke     07-06-2017 20:32     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

 

* = prijzen zijn inclusief BTW
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.